Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yüksek Divan Kurulu toplantısını düzenlemek için hazırlıklara başladı. Toplantı, geçtiğimiz aylarda Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçilen Şekip Mosturoğlu'nun ilk toplantısı olacak. Bu toplantıda Aziz Yıldırım'ın katılacak olması ise büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi.

Aziz Yıldırım'ın Toplantıya Katılacak

Sports Digitale'in haberine göre, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından olan Aziz Yıldırım, yeni sezona destek olmak üzere cumartesi günü yapılacak olan Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılacak. 

Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu? Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu?

Toplantı Ne Zaman?

Fenerbahçe'nin Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 10.30 ile 13.30 arasında Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. 

Ali Koç Başkanlık Seçimini Kazanmıştı

Aziz Yıldırım, 9 Haziran'da yapılan başkanlık seçiminde Ali Koç'a rakip olmuştu. Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı. Seçimin ardından iki başkan el ele kürsüye çıkarak tribünleri selamlamış ve aralarındaki barışı pekiştirmişlerdi.

Muhabir: Haber Bülteni