Trendyol Süper Lig'de sezona 4 puanla başlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. Ön Eleme Turu'nda veda eden sarı-lacivertliler, ligdeki başarılı başlangıcını sürdürürken, transfer gündeminde de hareketlilik gözlemleniyor.

15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı 15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı

Ferdi Kadıoğlu'nun Ardından Sebastian Szymanski

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılacağına dair çıkan iddiaların ardından, Sebastian Szymanski için de dikkat çekici bir haber gündeme geldi. Fanatik’in haberine göre, Napoli, Polonyalı futbolcu için daha önce 25 milyon euro değerinde bir teklif hazırlamıştı.

Napoli'nin Artırılmış Teklifi

Serie A devi Napoli’nin, ligin ilk haftasında Verona'ya karşı aldığı 3-0'lık yenilgi sonrası teknik direktör Antonio Conte'nin transferi hızlandırması için talimat verdiği belirtildi. Napoli'nin yapacağı yeni teklifin 30 milyon euro civarında olabileceği öne sürülüyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

Mourinho'nun Beklentileri

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığına yeşil ışık yakılması beklenirken, teknik direktör Jose Mourinho'nun Szymanski'nin ayrılığına da onay vermesi beklenmiyor. Mourinho’nun, Szymanski'yi kadrosunda görmek istediği biliniyor.

 Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 maça çıkan Sebastian Szymanski, 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Muhabir: Haber Bülteni