Spor

Fenerbahçe’den Galatasaray’a bir hamle daha! Mourinho’nun telefon görüşmesi olay oldu

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu kez transferde de kozlarını paylaşmaya devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray’ın da kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. İşte detaylar...

Abone Ol

Geçtiğimiz dönemde Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Filip Kostic gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, transferin son gününde yeni bir isimle gündemde. Fotomaç’ın haberine göre, sarı-lacivertli ekip, Jose Mourinho’nun isteği doğrultusunda Galatasaray’ın da ilgilendiği Brezilyalı stoper Alexsandro için harekete geçti ve Lille kulübüne resmi teklifini sundu.

Beşinci Transfer Hamlesi Olabilir

Geçen sezon Fred ve Szymanski’yi ezeli rakibinin elinden kapan Fenerbahçe, bu sezon da Oğuz Aydın ve Kostic transferlerinde Galatasaray’ı geride bırakmıştı. Sarı-lacivertliler, şimdi de Alexsandro’yu kadrosuna katarak bir kez daha Galatasaray’a transfer çalımı atmayı planlıyor. Fransız temsilcisi Lille ile görüşmeler sürerken, transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Mourinho da bu süreçte oyuncuyla telefon üzerinden temas kurarak projeyi anlattı.

Sözleşme Detayları Netleşiyor

Fenerbahçe, 2028 yılına kadar sözleşmesi devam eden Alexsandro’yu kiralama ve satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmayı planlıyor. Bu önemli transferin gün içerisinde sonuçlanacağı öngörülüyor.

Alexsandro’nun Performansı Dikkat Çekti

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın transfer radarında bulunan Alexsandro, bu sezon Lille formasıyla 7 karşılaşmada sahaya çıktı ve her maçta 90 dakika boyunca görev yaptı. Ayrıca, Brezilyalı stoper, Fenerbahçe ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçlarında da forma giyerek dikkat çekmişti.

Mourinho’nun Beğenisi Transfer Sürecini Başlattı

Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda oynanan Lille maçlarında Alexsandro’nun gösterdiği performanstan oldukça memnun kaldı. Bu olumlu izlenimin ardından tecrübeli teknik adam, yönetimden transferi için harekete geçmelerini talep etti.