Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın elenmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes karakterine yakışanı yapar, söz konusu Türk Bayrağı ise bizde kansızlık olmaz… İyi geceler Büyük Fenerbahçe Taraftarı" ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle, Galatasaray'a açık bir mesaj verdi.

Jayden Oosterwolde'den Manidar Paylaşım

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Galatasaray'a attığı bir gol sonrası yaptığı sevinçle hatırlanan Jayden Oosterwolde, Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmesinin ardından bu sevincini yeniden paylaşarak "İyi geceler" notunu düştü. Bu paylaşım, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük ilgi topladı.

Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu? Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu?

Bright Osayi-Samuel'in Gülüşü de Dikkat Çekti

Fenerbahçe'nin bir diğer oyuncusu Bright Osayi-Samuel ise Galatasaray'ın elenmesinin ardından sosyal medya hesabından güldüğü bir fotoğrafını paylaşarak bu durumu tiye aldı. Samuel'in paylaşımı, sarı lacivertli taraftarlar arasında beğeni toplarken, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Taraftarların Tepkisi Ne Oldu?

Yapılan paylaşımlar, Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanırken, Galatasaray taraftarları ise tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. İki ezeli rakip arasında sosyal medyada yaşanan atışma, taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Muhabir: Haber Bülteni