Premier Lig'in 4. haftasında oynanan karşılaşmada Brighton, evinde Ipswich Town’ı ağırladı. Sezonun ilk haftalarında Everton ve Manchester United’a karşı galibiyet elde eden ve Arsenal ile berabere kalan Brighton, teknik direktör Fabian Hürzeler yönetiminde dikkat çekici bir performans sergiledi. Bu başarılı başlangıç, Hürzeler’e Premier Lig'de ayın teknik direktörü ödülünü kazandırdı. Ipswich karşısında sahaya şu 11'le çıkıldı: Verbruggen, Veltman, Lewis Dunk, van Hecke, Hinshelwood, Baleba, Yasin Abbas Ayari, Minteh, Welbeck, Mitoma ve Rutter.

Oyun Üstünlüğü Brighton’da

Karşılaşma boyunca oyunun kontrolü Brighton’da olsa da, gol yollarında etkili olamadılar. Ev sahibi ekip, birçok pozisyon yakalasa da bunları gole çevirmeyi başaramadı.

Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu? Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu?

Ferdi Kadıoğlu 68. Dakikada Oyuna Girdi

Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, maçın 68. dakikasında Hinshelwood’un yerine oyuna dahil oldu. Sahada kaldığı süre boyunca etkili bir performans sergileyen Kadıoğlu, yeni takımına alışma sürecinde olduğunu gösterdi.

Brighton’ın Ligdeki Durumu

Ipswich karşısında alınan beraberlikle Brighton, Premier Lig'deki puanını 8’e çıkardı. 4 hafta sonunda 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden ekip, önümüzdeki hafta Nottingham Forest ile karşılaşacak. Maç, 22 Eylül Pazar günü oynanacak.

Kaynak: İHA