A Milli Takım oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Avusturya maçı sonrasında galibiyet sevinciyle gündeme damga vurdu. Maçın ardından çekilen sarılma görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük ilgi gördü. Bu samimi anların ardından vatandaşlar, Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Ferdi Kadıoğlu sevgilisi kimdir? Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinin adı ne?

FERDİ KADIOĞLU'NUN SEVGİLİSİ KİMDİR, SEVGİLİSİNİN ADI NE?

Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinin adı Sera Vrij'dir.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

SERA VRİJ KİMDİR, NERELİDİR?

Hollandalı güzel Sera Vrij, Hogeschool TIO Amsterdam Üniversitesi'nde öğrenci. Eğitimine devam ederken, güzellik ve kişisel bakım sektöründe de aktif olarak çalışıyor. Vrij, Hollanda'da Vitalderma isimli bir güzellik merkezine sahip. Bu merkezde güzellik, kozmetik ve kişisel bakım üzerine hizmetler sunuyor.

SERA VRİJ BABASI KİMDİR?

Sera Vrij'in babası, Hollanda'nın ünlü karma dövüş sporcusu Dick Vrij. Hollanda basını tarafından "Cyborg" lakabıyla anılan Dick Vrij, dövüş kariyerinde 15 maçta 7 galibiyet elde etmiş bir isim. Hem sporcunun yetenekleri hem de lakabı, onu spor dünyasında tanınan bir figür haline getiriyor.

Ferdi Kadıoğlu ve Sera Vrij'in İlişkisi
Ferdi Kadıoğlu ve Sera Vrij, 2021 yılında evlendi ve bu evlilikten bir çocukları bulunuyor. Çiftin mutlu birlikteliği, hem Türkiye'de hem de Hollanda'da ilgiyle takip ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Aferin Ferdi" diyerek onayladığı bu ilişki, Kadıoğlu'nun hayranları arasında da büyük beğeni topluyor.

Muhabir: Haber Bülteni