ABD’nin yeşil kuşak projesinin ayaklarından biri olan FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.  Gülen’in ölümü Türkiye’de örgüt tarafından 15 Temmuz’da şehit edilenlerin aileleri tarafından sevinçle karşılanırken, örgütün yaptığı darbe girişimi de vatandaşlar tarafından hatırlatıldı.

251 VATANDAŞIMIZ DARBE GECESİ ŞEHİT OLMUŞTU

Türkiye’de dini cemaat görünümüyle ABD için istihabarat faaliyeti yürüten ve devletin her kurumuna sızan ihanet şebekesi FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) yapılanmasına mensup subayları tarafından 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde bulunmuş ve 251 vatandaşımızı şehit etmişti.

251 ŞEHİDİMİZ VE 251 NUMARALI ODA

Fetullah Gülen’in ölmeden önce kaldığı hastanedeki odanın görüntüleri ortaya çıktı. Ölümünden hemen önce kaldığı hastanedeki odanın numarası dikkat çekti. Oda numarasının, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen 251 vatandaşımızın sayısı ile aynı olması, vatandaşlar  tarafından sosyal medyada ilahi adaletin bir tecellisi olarak yorumlandı.

Ancak bazı vatandaşlar da bu odanın kasıtlı bir şekilde seçildiğini FETÖ mensuplarının şehit edilen 251 vatandaşımızı yine hatırlatarak mesaj vermek istedikleri şeklinde yorumladı.

Odaaa

15 Temmuz 2016 gecesinde FETÖ mensubu subaylar tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında, Türk milletinin canı pahasına gösterdiği direniş sonucunda 251 vatandaşımız şehit olmuş, binlerce kişi yaralanmıştı. Bu kanlı ihanet sonrası FETÖ’nün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymuş ve örgütün devletin her kademesine ne denli sızmış olduğunu gözler önüne sermişti.

2285424-1

FETÖ’NÜN İHANET ŞEBEKESİ VE ABD BAĞLANTISI

FETÖ, uzun yıllar boyunca dini bir cemaat kisvesi altında ABD'nin stratejik çıkarları için çalışarak Türkiye’de istihbarat faaliyetleri yürüttü. Devletin pek çok kurumuna sızarak Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden örgüt, özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri içinde büyük bir yapılanmaya giderek 15 Temmuz’da kanlı bir darbe girişimine kalkıştı. Bu darbe girişiminde 251 vatandaşımız şehit olurken, binlerce kişi yaralandı. FETÖ’nün bu hain girişimi, Türk halkının kararlı duruşu ve devletin dirayetiyle başarısızlıkla sonuçlandı.

Diyanet'ten FETÖ elebaşı Gülen hakkında açıklama: Kaçak ve vatansız bir hain olarak öldü! Diyanet'ten FETÖ elebaşı Gülen hakkında açıklama: Kaçak ve vatansız bir hain olarak öldü!

Kaynak: Fatma Doğanay