FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı odanın numarası dikkat çekti! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı odanın numarası dikkat çekti!

Erdoğan, Gülen'in aslında 5 ay önce öldüğünü ve bugün gömülmesi beklenen kişinin Fethullah Gülen olmadığını öne sürdü. Dün 83 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklanan FETÖ liderinin, annesinin yanına gömülmek istediği vasiyet edilmesine rağmen ABD'ye defnedilmesinin planlandığı bildiriliyor.

"Gömülen Kişi Gülen Değil" İddiası

Uzun yıllar boyunca Fethullah Gülen'in yanında yer alan ve 90'lı yıllarda onun hakkında kitaplar yazan Latif Erdoğan, Türkiye Gazetesi'ne verdiği röportajda örgütün ölüm haberini gizlediğini iddia etti. Gülen’in gerçekte 5 ay önce öldüğünü söyleyen Erdoğan, bu süre zarfında yapılan açıklamalar ve görüntülerin bir aldatmaca olduğunu dile getirdi.

"Ölüm Videosu Önceden Çekildi, Her Şey Planlıydı"

Erdoğan, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Ölümünden önce F. Gülen’e birçok video çektirip geçen 5 aylık dönemde bunlarla bütün dünyayı aldattılar. Bu süreç örgütte dizayn için kullanıldı. Başka eve alınma ve benzeri paylaşımlar hepsi aynı senaryonun parçasıydı. FETÖ için parçalanma kaçınılmaz. Örgütü sevk ve idare işini İngilizler devraldı.”

Kaynak: Türkiye Gazetesi