Son zamanlarda Diamond Tema ile yaptığı yayınlarla gündeme gelen Fikret Çetin, vatandaşlar tarafından merak edilen bir isim. İşte Fikret Çetin'in hayatına dair detaylar:

FİKRET ÇETİN EĞİTİM HAYATI

1986 yılında Gaziantep'te doğan Fikret Çetin, Boğaziçi Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca İslamî ilimler üzerine de eğitim almış, 2012 yılından itibaren Ürdün'de çeşitli dersler alarak İslam dini üzerine derinlemesine çalışmalar yapmıştır. İlahiyat talebelerine dersler veren Çetin, Diamond Tema ve Yer6 YouTube kanallarında İslami konuları tartışarak dikkat çekmiştir.

FİKRET ÇETİN VE DİAMOND TEMA

Diamond Tema ile yaşadığı tartışmalarla bilinen Fikret Çetin, son günlerde program esnasında yaşanan iddiaları reddetti. Çetin, tartışmanın normal seyrinde ilerlediğini ve kendisi hakkındaki olumsuz yorumları iftira olarak nitelendirdi. Bu tartışmalar, Fikret Çetin'in sosyal medyada daha fazla gündeme gelmesine neden oldu.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

FİKRET ÇETİN KAÇ YAŞINDA?

2024 itibariyle 38 yaşında olan Fikret Çetin, Gaziantep doğumlu olup, İslami ilimler üzerine yaptığı çalışmalar ve katıldığı tartışmalarla tanınmaktadır.

Fikret Çetin, Diamond Tema ile gerçekleştirdiği yayınlar ve İslamî konulara dair yaptığı çalışmalarla tanınan bir isimdir. Eğitim geçmişi ve tartışmalı çıkışları, onu medyada öne çıkan bir figür yapmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni