Spor

Filenin Sultanları Yarı Finale Hazırlanıyor! Türkiye-Polonya Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Milletler Ligi (VNL) çeyrek finalinde Polonya ile önemli bir mücadeleye çıkıyor. Grup aşamasını 6. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya'yı yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Büyük heyecanla beklenen bu maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Türkiye-Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Abone Ol

FIVB Kadınlar Milletler Ligi çeyrek final maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün zorlu Polonya ile karşı karşıya gelecek. Eğer Filenin Sultanları bu maçı kazanırsa yarı finalde, İtalya- ABD eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek.

Türkiye-Polonya voleybol maçı 21 Haziran Cuma günü TSİ 16.30'da başlayacak ve mücadele TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Maç, Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Huamark Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Yarı Finaldeki Muhtemel Rakipler

Tayland'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan organizasyon 20-23 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Grup aşamasını 6. sırada bitiren Türkiye, 21 Haziran Cuma günü TSİ 16.30'da çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak. Eğer Türkiye bu maçı kazanırsa yarı finalde İtalya-ABD maçının galibi ile mücadele edecek.

Filenin Sultanları Maç Takvimi

2024 Kadınlar VNL Finalleri'nde çeyrek final maçlarının programı şu şekilde:

20 Haziran Perşembe;

13.00 Çin-Japonya

16.30 Tayland-Brezilya

21 Haziran Cuma;

13.00 İtalya-ABD

16.30 Polonya-Türkiye

Filenin Sultanları'nın yarı final biletini alması için kritik öneme sahip bu maç, Türkiye voleybolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Takımın, Polonya karşısındaki performansı merak konusu olurken, gözler bu zorlu mücadelede olacak.

Canlı Yayın ve Maç Bilgileri

Türkiye-Polonya voleybol maçı canlı yayını, TRT Spor ekranlarından izlenebilecek. Maçın başlamasına kısa bir süre kala yayın akışı hakkında detaylı bilgiler de paylaşılacak.