Spor

Galatasaray, hazırlık maçında Esenler Erokspor’u büyük farkla yendi

Galatasaray, milli arada oynadığı hazırlık maçında Esenler Erokspor'u 8-3 yenerek dikkat çekici bir galibiyet aldı.

Abone Ol

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, farklı bir 11 ile sahaya çıktı. Mücadeleye kalede Günay Güvenç ile başlayan sarı-kırmızılı ekipte, sahada şu isimler yer aldı: Yunus Akgün, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Efe Akman, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Dries Mertens, Yusuf Demir ve Michy Batshuayi.

Batshuayi Hat-trick Yaptı

Maçta öne çıkan isimlerden biri Michy Batshuayi oldu. Golcü futbolcu, rakip ağları tam 3 kez havalandırarak galibiyete büyük katkı sağladı. Batshuayi'nin yanı sıra Gabriel Sara, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu da birer gol kaydederek skora katkıda bulundu.

Esenler Erokspor'un Mücadelesi

Esenler Erokspor, güçlü rakibi karşısında 3 gol bulmayı başardı. Bu gollerden ikisini Mame Faye atarken, diğer gol Hamza Catakovic’ten geldi.

Rizespor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılı ekip, Erokspor karşısında aldığı galibiyetle moral depoladı.