Spor

Galatasaray’da Tete krizi! Transferi kabul etmedi, 8 milyon hayal oldu

Galatasaray’da Tete krizi devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Brezilya Serie A takımlarından Palmeiras’tan gelen 8 milyon euroluk teklifi kabul etmesine rağmen, 24 yaşındaki oyuncu ülkesine dönmek istemediği için transfer gerçekleşmedi. Tete, Galatasaray’daki maaşının benzerini alacak olmasına rağmen Avrupa’da kalmak istediğini ifade etti.

Abone Ol

Beklentileri karşılayamayan ve takımdan ayrılması planlanan Tete, Galatasaray'dan ayrılmayı reddediyor. Brezilyalı oyuncunun bu tutumu, kulübü önemli bir gelirden mahrum bıraktı.

BREZİLYA'YA DÖNMEYİ REDDETTİ

Geçen sezon bonservis bedeli ödenmeden bedavaya transfer edilen ve yıllık 3.575 milyon euro maaş verilen Tete’ye ülkesinden çeşitli teklifler geldi. Sarı-kırmızılı takım, son olarak Palmeiras'ın teklifini kabul etti, ancak Tete, ülkesine dönmeye sıcak bakmadı.

AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Galatasaray’dan aldığı maaşı Palmeiras'tan da alabilecek olan Tete, aynı mali koşullarda olmasına rağmen Avrupa'da kalmak istediğini belirtti. Galatasaray’ın yöneticileri, Tete’yi teklifleri kabul etmeye ikna etmek için çabalasa da Brezilyalı oyuncu henüz ayrılmaya yanaşmadı.

8 MİLYON EURO’LUK FIRSAT KAÇTI

Palmeiras, 24 yaşındaki futbolcu için Galatasaray’a 8 milyon euro teklif etmişti. Ancak Tete'nin ülkesine dönmeyi reddetmesiyle birlikte, sarı-kırmızılılar bedelsiz bir şekilde transfer ettikleri oyuncudan büyük bir gelir elde etme şansını kaybetti.

45 MAÇTA 9 GOL KATKISI VAR

Brezilyalı hücum oyuncusu, geçen sezon Galatasaray formasıyla 19’u ilk 11’de olmak üzere toplam 45 maçta görev aldı. Tete, bu maçlarda 3 gol ve 6 asistle katkı sağladı. 10 milyon euro piyasa değerine sahip olan oyuncunun, Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi var.