Türkiye’nin en köklü ve en kaliteli eğitim kurumlarından biri olan Gazi Üniversitesi, akademik ve idari personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim programlarıyla da örnek ve öncü olmaya devam ediyor.

Hayat boyu öğrenimin önem kazandığı günümüzde Gazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü düzenlediği hizmet içi eğitim programlarıyla akademik ve idari personelin hem bilgilerini güncellemesini hem de yeni yetkinlikler kazanmasını sağlıyor.

Bakanlık duyurdu: Yurt başvuruları başladı Bakanlık duyurdu: Yurt başvuruları başladı

Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından akademik ve idari personele yönelik 2021 yılında 51, 2022 yılında 96, 2023 yılında 97, 2024’ün ilk altı ayında ise 56 hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Hizmet içi eğitim programları, Gazi Üniversitesinin ‘Gazili olmak ayrıcalıktır’ sloganı doğrultusunda güncel, kaliteli, maksimum faydaya yönelik, farkındalık oluşturucu nitelik taşıyor. Gazi Üniversitesinin farkını hissettirdiği hizmet içi eğitim programları, çevrim içi ve yüz yüze gerçekleştiriliyor. Eğitimler aynı zamanda Gazi Üniversitesinin YouTube kanalından da izlenebiliyor.

Muhabir: Hacer Koca