Spor

Gazi Üniversitesi Kata Takımı Avrupa ikincisi oldu

Macaristan’ın Debrecen ve Miskolc şehirlerinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları’nda Gazi Üniversitesi sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Abone Ol

Gazi Üniversitesi Kata Takımı büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi oldu. Müsabakalar sonucunda, Ömer Berat Kaynar, Furkan Kaynar, Hüseyin Can Göksu ve Melih Utku Aydın’dan oluşan Üniversite Erkek Kata Takımı, Avrupa ikinciliğini elde etti. Ferdi müsabakalarda Burak Özdemir, üçüncü olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Avrupa Üniversite Oyunları, Avrupa'nın dört bir yanından üniversite sporcularının katılımıyla gerçekleştirilen prestijli bir etkinlik. Bu yıl, Macaristan’ın Debrecen ve Miskolc şehirlerinde düzenlenen oyunlarda, Gazi Üniversitesi sporcuları üstün performansları ile öne çıktı. Erkek Kata Takımı, zorlu rakipleri karşısında sergiledikleri disiplin ve yetenek ile ikincilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarı elde etti.

Müsabakalar esnasında Türkiye Cumhuriyeti Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu da Gazi Üniversitesi Erkek kata takımını ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Büyükelçi Ekşioğlu, sporcularla bir araya gelerek, onların yanında olduğunu ve destek verdiğini belirtti.