Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, 2023-2024 akademik yılı mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Musa Atar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, mezunları ve ailelerini tebrik ederek, geleceğe dair önemli mesajlar verdi.

Prof. Dr. Musa Atar: "Küresel Sanayiye Katkı Sağlayacaksınız"

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Teknoloji Fakültesinin Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasında etkin bir rol oynadığını belirtti. Mezunların bilim ve teknoloji ışığında edindikleri donanımla küresel sanayiye önemli katkılar sağlayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Atar, "Mezunlarımızı ve ailelerini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Ramazan Bayındır: "Başarı Dürüstlük, Azim ve Çalışkanlıkla Gelir"

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Gazi Üniversitesinin 98 yıldır çağdaş uygarlığın gereksinimlerine yanıt vermekte olduğunu vurguladı. Teknoloji Fakültesi mezunlarını kutlayan Prof. Dr. Bayındır, "Üniversitemizin size kattığı değerlerle, mesleki ve kişisel yaşamınızda birçok başarıya imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Ancak unutmayın ki, başarı sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dürüstlük, azim ve çalışkanlıkla gelir" şeklinde konuştu. Bayındır, mezunların ailelerine de teşekkür ederek, "Bu mutlu günde evlatlarınızla birlikte bu başarıyı kutlamak sizin de hakkınız. Onların bugünlere gelmesinde gösterdiğiniz fedakârlıklar, destek ve sevgi yadsınamaz" dedi.

Mehteran Gösterisi ve Ödül Töreni

Tören, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Fakülte birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne isim çakılmasıyla devam eden tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar ve fakülte öğretim üyelerinin dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesiyle sürdü.

Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif

Kep Atma Töreni ile Son Buldu

Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni, tüm fakülte mezunlarının kep atma coşkusuyla sona erdi. Öğrenciler, aileleriyle birlikte bu unutulmaz anı kutladı.

Muhabir: Sevda Ecem