Gaii Üniversitesi  Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen “1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği” etkinliğinde katkı veren düzenleme kurulu üyelerine ve jüri üyelerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen belge takdim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, 1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği kapsamında tüm akademik birimlerimizin canı gönülden çalıştığını söyleyerek, başta Araştırma ve Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ve Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.

SLAYT GÖSTERİSİ

Araştırma geliştirme çalışmalarına sadece yüksek lisans doktora öğrencilerinin değil lisans öğrencilerinin de dahil edilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Ramazan Bayındır, törene katılan öğretim üyelerimizin Kurban Bayramını da kutladı.

2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı 2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın konuşmasının ardından yayınlanan slayt gösteri ile yapılan çalışmaların bir özeti sunuldu.

Daha sonra Üniversite Rektör Yardımcısı ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından “1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği”ne değerli katkılar sunan düzenleme kurulu üyelerine ve jüri üyelerine teşekkür belgeleri verildi.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş