Kurumsal akreditasyon başarının sürdürülebilirliği için, kurum ve birim düzeyinde yürütülmesi gereken çalışmalara ilişkin Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında, KİDR Alt Ölçüt Raporu ve Kalite İyileştirme Planı İzleme Raporu yazımıyla ilgili Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni Senato Salonunda yapılan toplantıya kurum koordinatörleri, idari birim yöneticileri ile kurul ve komisyonlarımızı temsilen kurul/ komisyon başkanları fiilen, birim kalite ekipleri ise çevrim içi olarak katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, bu yıl üçüncüsü gerçekleşen birim ziyaretleri ile Tam Kurumsal Akredite Gazi Üniversitesinin bu başarısının sürdürülebilirliğini ve kurumda kalite kültürünün yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Birim Danışmanı Kalite Komisyonu Üyesi ve Kalite Koordinatörünün birimlerde aktardığı sunumlarla Üniversite birimlerinde hem raporlama hem de bu raporlara yazılabilecek nitelikli iyileştirme çalışmalarını desteklemeyi amaçladıklarını ifade eden Prof. Dr. Bayındır, “benzer şekilde idari birimlerimiz, kurum koordinatörlükleri, kurullar ve komisyonlarımıza da alt ölçüt raporu ve kalite iyileştirme planı izleme raporu hakkında bilgilendirme yapmak üzere bir araya geldik, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz”  dedi.

Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor

Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın konuşmasının ardından Üniversite Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, Alt Ölçüt Raporlarıyla ilgili bir bilgilendirme sunumu yaptı. Durmuş Şenyapar, Kalite Koordinatörlüğü olarak birimlerin daha önceki raporlarına yönelik yaptıkları inceleme sonucunda belirledikleri uyarı noktaları üzerinde durarak birimlerin, raporun yazımında dikkat etmeleri gereken hususları aktardı.

Muhabir: Fatma Doğanay