Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı

  
Gazi Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı iş sağlığı ve güvenliği az tehlikeli sınıf temel eğitim programı telafi eğitimi düzenliyor. Gazi Üniversitesi'nin akademik, idari ve sözleşmeli personel ile büro hizmetlerinde görevli sürekli işçi ve kamu işçisi personeline yönelik eğitim programı düzenleniyor. Düzenlene eğitim programı ile iş sağlığı ve güvenliğinin önemi vurgulanacak. 


 Eğitimler, İş sağlığı ve güvenliği kordinatörlüğü Koordinatörü iş güvenliği uzmanı Öğretim Görevlisi Mehmet gülsün, iş sağlığı ve güvenliği koordinatörlüğü Koordinatör yardımcısı iş güvenliği uzmanı Sibel Keskin, iş sağlığı ve güvenliği koordinatörlüğü ilk yardım eğitimcisi Şirin Bilgin tarafından verilecek. 


1, 2 ve 3 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan eğitim programı 3 gün sürecek. 3 grup şeklinde düzenlenen eğitim 1-3 Temmuz 2024 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi konser salonunda gerçekleşecek. 2 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek olan eğitim programı ise Teknoloji Fakültesi Taşkent binası kongre ve Kültür Merkezi A salonda gerçekleşecek. 

Muhabir: Hacer Koca