Gazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından emekli olan akademisyenlere yönelik tören düzenlendi.

Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Fazlı Polat, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Üniversitemiz Senato Üyeleri, emekli olan akademik personelimiz Prof. Dr. İbrahim Yıldıran, Prof. Dr. Mehmet İbiş, Prof. Dr. Rafet Turgut Alkıbay, Prof. Dr. Nevin Gültekin, Prof. Dr. Ufuk Gündüz, Prof. Dr. Ömer Şenel, Prof. Dr. İsmet Çetin, Dr. Öğretim Üyesi Nuran Say ve Öğr. Gör. Mediha Gültek katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Üniversitemizde uzun yıllar hizmet edip emekliye ayrılan değerli akademisyenlerimizi misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gazi Üniversitesinden emekli olan akademik ve idari personelimizin her zaman yanında olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, törenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız konuşmasının ardından Üniversiteye vermiş oldukları hizmetlerden dolayı emekli olan öğretim üyelerine, Üniversitenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilmiş olan fidan sertifikalarını ve hediyelerini takdim etti.

Muhabir: İrem Arslan