Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerinin uluslararası arenadaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Macaristan’da düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda Taekwondo branşında elde edilen büyük başarı, fakülteye ve üniversiteye gurur yaşattı.

 Macaristan'da düzenlenen oyunlarda, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni temsilen katılan öğrenciler, Taekwondo branşında olağanüstü bir performans sergilediler.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Hürü Gökçe Gögebakan, Taekwondo Büyükler Kyurogi kategorisinde rakiplerini tek tek mağlup ederek altın madalya kazanma başarısını gösterdi.

Aynı branş ve kategoride yarışan diğer bir öğrenci Ömer Furkan Körpe ise bronz madalya kazanarak üniversiteye bir gurur daha yaşattı.

Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Tamer, öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin uluslararası arenada kazandığı bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş