Ankara İl Koordinasyon Kurulu tarafından planlanan ve Ankara Valiliği himayesinde, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile paydaş kurumların katkılarıyla düzenlenen program, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın ön sıralarında yer aldığı, etkinlik paydaşlarının kortej yürüyüşüyle başladı.

 Programda, Ankara Valisi Vasip Şahin ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet, Ankara Kulübü Derneği standını ziyaret etti.

 Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım, derneğin tanıtım standını ziyaret eden Vali Şahin ve Başkan Yavaş'a Ankara Kulübü Derneği yayınları ve geleneksel müzik albümleri hakkında bilgilendirmede bulunurken, bundan sonra da madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında gerçekleşecek farkındalık çalışmalarına ve projelerine destek vermeye ve işbirliğine her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de

 "Geleceğe Umutla Bak, Bağımlı Olma Gençlik Festivali" sloganıyla düzenlenen bağımlılıkla mücadele farkındalığı etkinliği, solo ve grup müzik dinletileri ve gösterilerle devam ederken, Ankara Kulübü Derneği Seymen ve Bacıerenlerinin sergiledikleri oyunlar, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Muhabir: Haber Bülteni