Türkiye’nin önde gelen otomasyon firmalarından biri olan Ankara merkezli BTS Group, yeni bir uygulamaya ima attı.

BTS Group 2018 yılı itibariyle yapay zekâ tabanlı programlanabilir altyapılara odaklanarak teknoloji üreticisine dönüşüm sürecimizi gerçekleştirdi. Türkiye’nin SDx ve ICT Otomasyon alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olan teknoloji üssümüz BTS LABS’ı hayata geçirerek teknolojiyi kendi ülkemizde geliştirmekte, ayrıca sektörün önde gelen üretici ve bulut firmalarıyla yeni nesil yapay zekâ tabanlı programlanabilir çözümler üzerine iş birliktelikleri yapıyor.

BTS Sybelle Sanallaştırma Paltformu , BTS Sybelle Hiper Bütünleşik Platform, BTS Olympos Otomasyon Platform ürünleri ile yenilikçi bir Türk teknoloji üreticisi olarak dünya devlerinin hakimiyetinde olan pazarlara girmenin gururunu yaşıyor.

güvenlik ve otomasyonu birleştirdiğimiz en yeni çözümleri sunuyoruz. Aruba Networks, AWS, BTS LABS, Cisco, HPE, Ivanti gibi birçok teknoloji üreticisinin çözümlerini piyasaya sunarken, iş ortağı ekosistemi üzerinden satış, profesyonel servisler ve ortak ürün geliştirme faaliyetlerinde bulunuyorz. Sistematik, yönetilebilir ve güvenli bilişim teknolojileri ihtiyacı mevcut yönetim araçlarının otomatize edilmesini ve güvenlik tedbirlerinin kurgulanmasını gerektiriyor.

Uzmanından tahmin geldi: Asgari ücret ne kadar olacak? Uzmanından tahmin geldi: Asgari ücret ne kadar olacak?

BTS CSS ile çıktığımız bu yolculuğumuzda yapay zekâ tabanlı çözümler, otomasyon ve güvenlik alanlarına odaklanıyor.

SDx ve Otomasyon teknolojileri alanında Türkiye'nin ilk Ar-Ge merkezine sahip olan BTS LABS ile geleceğin mühendislerini yetiştirmeyi planladığımız Mental Arts eğitim programını hayata geçirdi.

 

Muhabir: Sevda Ecem