Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif

Ankara'da bulunan Ostim Teknik Üniversitesi'nin Girişimcilik ve Liderlik Merkezi OSTIMTECHGLM, Ankara Kalkınma Ajansı iş birliğiyle genç girişimciler için önemli bir fırsat sunuyor. 17 Temmuz 2024 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan "Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı" bilgilendirme toplantısı, akademisyenler, üniversite personeli ile master ve doktora öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Avrupa Değişim Programı, genç girişimcilerin uluslararası düzeyde deneyim kazanmalarını ve Avrupa'daki iş dünyasıyla bağlantı kurmalarını amaçlayan bir inisiyatif. Program kapsamında katılımcılar, Avrupa'daki farklı ülkelerdeki işletmelerde staj yapma, işbirliği projeleri geliştirme ve yenilikçi fikirlerini hayata geçirme fırsatı bulacaklar.

Program, Ostim Teknik Üniversitesi'nin ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın ortaklığıyla sürdürülüyor. Proje, katılımcıların girişimci ruhlarını geliştirmelerine ve uluslararası iş dünyasında kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan eğitim ve mentorluk imkanları sunuyor.

Program hakkında bilgilendirme toplantısı, 17 Temmuz 2024 tarihinde 10.30-11.30 saatleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek. Katılmak isteyenlerin önceden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Muhabir: İrem Arslan