Spor

Genç yetenek gündemden düşmüyor: Real Madrid'de Arda Güler heyecanı devam ediyor!

La Liga'nın güçlü ekibi Real Madrid'in 19 yaşındaki yıldızı Arda Güler, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru formunu yakalayan genç yetenek, EURO 2024'te de performansıyla gündeme oturdu.

Abone Ol

Arda Güler, A Millî Takım formasıyla EURO 2024'te sergilediği performanslarla da adından söz ettirdi. Turnuvada 1 gol ve 2 asistle oynayan genç oyuncu, büyük beğeni topladı. MARCA'nın hazırladığı "EURO 2024'te Sürpriz Performans Gösteren En İyi 11" listesinde kendine yer bulan Arda, İspanyol basınında geniş yankı uyandırdı.

BÜYÜK KULÜPLERİN GÖZDESİ OLDU

Arda Güler'in EURO 2024'teki başarılı performansı, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti. Son olarak, İtalya'nın köklü kulübü AC Milan'ın Arda için Real Madrid'e bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

AC MİLAN'A RED YANITI GELDİ

İspanyol spor sitesi Defensa Central'in haberine göre, AC Milan'ın Arda Güler için yaptığı teklif, Real Madrid tarafından hızlı bir şekilde reddedildi. Madrid ekibi, genç yeteneğini bırakmak istemediğini belirterek, "Teşekkürler ama hayır" yanıtını verdi.