Vakıfbank'ta elde ettiği başarıların ardından Filenin Sultanları ile zirveye çıkan Guidetti, Tokyo Olimpiyatlarına güçlü bir başlangıç yapmalarına rağmen finale ulaşamadan elendiler. Ancak Guidetti'nin kızlara olan güveni sayesinde CEV turnuvasında Hollanda'yı yenerek bronz madalya kazandılar. Bu başarı, Guidetti'nin adını voleybol dünyasında daha da sağlamlaştırdı.

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Bahar Toksoy Guidetti Boşandı mı?

Uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan Guidetti, burada sadece iş değil, aynı zamanda gönül bağı kurdu. Başarılarının yanı sıra, Türkiye'de bir Türk kızıyla evlenerek aile hayatını da burada sürdürmeye başladı. Giovanni Guidetti, Bahar Toksoy ile evli ve bu evlilikten "Alison Yaz" adında bir kızları var.

Guidetti nin Karısı Kim?

Giovanni Guidetti, Türkiye'de büyük emekler vererek Bahar Toksoy ile evlendi. 2013 yılında hayatlarını birleştiren çiftin hikayesi voleybol sahalarında başladı. Bahar Toksoy, 2013 yılında Guidetti'nin çalıştırdığı Vakıfbank kadrosunda yer aldı ve 2017 yılında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.

Giovanni Guidetti Kızı

Guidetti, Türkiye'ye olan sevgisini şu sözlerle ifade etmişti:

"Benim ailem Türkiye’de. Bahar ve Alison… Türkiye, bana bu güzellikleri sundu. Milli Takım teklifini bu yüzden kabul ettim. Bu ülkenin bugüne dek bana sunduklarına karşılık vermek istiyorum."
Muhabir: Haber Bülteni