Asayiş

Giresun’da düğün faciası: Maganda kurşunuyla iki kişi hayatını kaybetti

Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesindeki düğünde maganda kurşunları iki kişiyi hedef aldı. Hüseyin Ölçücü ve Bilal Yetim hastanede hayatını kaybetti, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Abone Ol

Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesindeki düğünde meydana gelen maganda faciasında iki kişi hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen düğün sırasında havaya rastgele ateş açılması sonucu, mermiler Hüseyin Ölçücü (58) ve Bilal Yetim’e (62) isabet etti.

Ağır yaralı olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Ölçücü, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bilal Yetim ise Trabzon Tıp Fakültesi’ne sevk edildi ancak aradan geçen beş saatin ardından hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak Jandarma tarafından başlatılan incelemede, şüpheli olarak Muhterem D. (65) yakalanarak gözaltına alındı. Eynesil İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgusunun sürdüğü bildirilen Muhterem D.’nin olayla ilgili ifadesi alınmakta. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.