Ekonomi

Girişimciler için yeni fikirler yeni işler projesi

ODTÜ Teknokent bünyesinde oluşturulan Türkiye’nin teknoloji odaklı ilk ve öncü hızlandırma programı YFYİ projesi kapsamında girişimcilere destek sağlanıyor.

Abone Ol

ODTÜ Teknokent, Türkiye'nin teknoloji odaklı girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla yenilikçi bir projeye ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin ilk ve öncü hızlandırma programı olan Yeni Fikirler Yeni İşler (YFYİ), girişimcilere destek sağlayarak, teknoloji tabanlı iş fikirlerinin hayata geçirilmesine ve ticarileştirilmesine imkan tanıyor.

YFYİ, girişimcilere güçlü bir mentor ağı ve canlı bir toplulukla iş fikirlerini geliştirme ve büyütme imkanı sunuyor. Farklı bakış açıları ve uzman rehberliği ile desteklenen bu program, yenilikçi iş fikirlerinin şekillenmesine ve başarılı girişimlere dönüşmesine yardımcı oluyor. YFYİ’ye katılan girişimciler, ticari anlamda başarılı olma yolculuklarında ihtiyaç duydukları her türlü desteği bulabiliyorlar.

Program kapsamında girişimciler, değerli iş ortaklarının katkıları ile ticarileşme sürecinde önemli bir destek alıyorlar. Girişimlerini hızlandırma ve ölçeklendirme, küresel iş ağlarına erişme, iş ortaklıkları kurma ve yatırım fırsatlarını güvence altına alma gibi konularda YFYİ, girişimcilerin her zaman yanında oluyor.

Ayrıca, ODTÜ TEKNOKENT bünyesinde ofis ve altyapı olanaklarından yararlanma imkanı da sunuluyor. Üstelik YFYİ, üyelerine ömür boyu süren bir destek vaad ediyor; bu da programdan mezun olan girişimcilerin her zaman YFYİ topluluğunun bir parçası olacağı anlamına geliyor.