Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara'nın tarihi ve kültürel değerlerini ele alan çalıştayın 15 Ekim’de Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde yapılacağını duyurdu.

Yapılacak çalıştayın tanıtımı ve organizasyonu için Ankara'da görev yapan ve Kültür Sanat Muhabirleri Derneği üyesi gazetecilerle yerel yönetimlere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında  Pursaklar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamdi Keskin'i gazetecilerden oluşan bir heyetle  ziyaret eden Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir; Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde düzenlenecek çalıştay hakkında bilgi verirken şunları söyledi:

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Ankara'nın tarihine, kültürüne sahip çıkmalıyız. Bizler bu konuya değinmez, sahip çıkmazsak kimse duymaz, bilmez. Yaklaşık 200-300 kişinin katılacağı etkinlikte, Ankara'nın köklü tarihine ışık tutulacak ve kentin kültürel mirası daha geniş bir perspektiften ele alınacak.

Pursaklar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamdi Keskin, gazetecilerin ziyaretinden ve çalıştay için aldığı davetten ötürü duyduğu memnuniyeti belirtirken, Ankara Medyasına her zaman destek vereceklerini belirtti.

ÇALIŞTAY HAKKINDA

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği, Cumhuriyetimizin 100. yılında önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Dernek, 15 Ekim'de Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Ankara'nın Tarihi ve Değerlerini Anlama Çalıştayı'nı düzenleyecek. Çalıştay, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilecek.

Muhabir: Onur Dedeoğlu