MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor

AK Parti’nin Türkiye genelinde başlattığı kongre süreci, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde de önemli bir değişimi beraberinde getiriyor. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, 8. Olağan Kongre süreci çerçevesinde görevi devretmeye hazırlanıyor.

Görev süresi boyunca ilçede pek çok başarılı çalışmaya imza atan Akceylan, bu süreçte yeniden aday olup olmayacağına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Selim Akceylan, kongre sürecinin başlamasıyla birlikte Gölbaşı'nda yeni bir dönemin kapılarını aralayacaklarını belirtti. AK Parti teşkilatlarının, Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da köklü bir değişim yaşayacağını ifade eden Akceylan, bu yenilenme sürecinin ilçe için faydalı olacağını dile getirdi.

YENİDEN ADAY OLMAYACAK

Akceylan, “Teşkilatlar olarak tüm Türkiye'de kongre sürecine giriyoruz. Biz de kongre kararımızı aldık, bu süreçte öncelikle delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz ve delegelerimizi belirleyeceğiz. Sonrasında, genel merkezimizin ve il başkanlığımızın belirlediği bir tarihte Gölbaşı ilçe kongremizi yapacağız. Amacımız, AK Parti’ye ve Gölbaşı’na yakışan, düğün havasında birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kongre yapmak” dedi.

Yeniden aday olup olmayacağına dair gelen soruya ise Akceylan, dikkat çekici bir yanıt verdi. İlçede yeni bir liderlik anlayışının daha faydalı olacağını düşündüğünü belirten Akceylan, “Ancak benim şahsi kanaatim, yeni bir isimle yenilenmenin ve tazelenmenin hem ilçemiz hem de Gölbaşı için daha faydalı olacağı yönünde. İnşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş