Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde sular bir türlü durulmuyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın belediye meclisinde yaptığı açıklamalara muhataplarından tepkiler gecikmedi.

Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı" Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı"

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin; belediyeden maaş aldığına ilişkin iddialar hakkında “Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Belediyeden maaş aldığını iddia ettiğiniz ilçe başkanı kimdir?” sorusunu yöneltti.

ZOR SORULAR

İlçe Başkanı Musa Şahin, Yakup Odabaşı’na bir dizi soru yönelttiği açıklamasında şöyle konuştu:

“ İlçe başkanlığımız döneminde çalışanların promosyon parası ile makam aracı mı almışız?  Belediyeye kiralık araçlar mı vermişiz? Akaryakıt yolsuzluğunda adımız mı geçmiştir?  İmar yolsuzluğundan gözaltına mı alındık?

Abimizin, akrabalarımızın tahakkuk etmiş emlak vergi borçlarını silmek sureti ile kamuyu zarara uğratmaktan mı yargılandık? Belediyeden yeşil alan kiralayarak fahiş fiyat ile başkalarına kiraya mı vermişiz?

Hakkımızda yolsuzluk, soysuzluk, usulsüzlük elinde bilgi belgesi olan var ise savcılığa birlikte gidelim bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun.”

BEDELİYEDEN MAAŞ ALAN İLÇE BAŞKANI

Başkan Odabaşı’na seçim çalışmaları kapsamında 100 milyon harcama yaptığı iddialarının olduğunu ve harcanan paranın kaynağını soran Musa Şahin; “Sürekli olarak objektiflik ve şeffaflıktan bahseden sayın başkan seçim çalışmalarında yapmış olduğu 100.000.000 (Yüz Milyon) Eski para ile 100 Trilyon parayı harcadığı iddia edilmektedir.

Seçim çalışmalarında yapılan harcamalar kapsamında bu paranın kaynağını açıklayabilir misiniz sayın başkan? Bu yapmış olduğunuz harcamaları Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkını kimseye yedirmem diyen sayın başkan bu konudaki hassasiyetinizi görmek açısından Ankaralı hemşehrilerimizin hakkını yedirmeden garip gurebanın helal olan parasını iade etmeyi düşünüyor musunuz? Bahsi geçen belediyeden maaş aldığını iddia ettiğiniz ilçe başkanı kimdir? İşten geçen ay çıkardığınız ilçe başkanı kimdir?” dedi.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş