Belediye yetkilileri, yeni çöp konteynerlerinin çevre dostu tasarımları ile dikkat çektiğini belirtti. Bu konteynerler, ilçedeki atık toplama sistemine hem hız kazandıracak hem de hijyen standartlarını yükseltecek. Vatandaşların çöplerini daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde atabilmelerini sağlayan bu modern konteynerler, aynı zamanda çevre kirliliğinin azaltılmasına katkıda bulunacak.

"Daha Temiz Bir Gölbaşı İçin Çalışıyoruz"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çevre temizliğine verdikleri önemi vurguladı:

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

“Bu kapsamda, temiz bir Gölbaşı için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni çöp konteynerleri, ilçemizin dört bir yanına yerleştirildi. İlçemizdeki çöp toplama sistemini daha verimli hale getirmek ve vatandaşlarımıza daha temiz bir çevre sunmak için bu adımı attık. Bu sayede hem çevremizin temiz kalmasına katkıda bulunacağız hem de çöp toplama hizmetlerini daha verimli hale getireceğiz."

Odabaşı ayrıca, yeni konteynerlerin çevre kirliliğiyle mücadelede önemli bir rol oynayacağını ve hijyen standartlarını iyileştireceğini belirtti.

7/24 Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Belediye yetkilileri, ilçedeki temizlik çalışmalarının 7 gün 24 saat kesintisiz sürdüğünü ve belediye ekiplerinin Gölbaşı’nın her noktasında aktif olarak çalıştığını açıkladı. Halkın da bu çalışmalara destek vererek Gölbaşı’nın temiz tutulmasına katkıda bulunması istendi.

Kaynak: İHA