Gölbaşı’nda belediye eksenli tartışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın Gölbaşı Belediyespor ile ilgili açıklamalarına kulüp başkanı İbrahim Karagöz’den yanıt geldi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin'in “ Gölbaşı Belediyespor sahipsiz ve kimsesiz kaldı” diyerek yaptığı basın açıklamasına cevap veren Başkan Odabaşı; “ Gölbaşı Spor Kulübü bir dernektir. Biz Gölbaşı Belediyesi’nin ismi olduğu için bu kulübe sıcak bakıyoruz. İstifa etmediler, yönetimle ilgili karar defteri gelmedi. Biz bunları alıp inceleyeceğiz, sahip çıkılması gerekirse sonuna kadar sahip çıkarız. Ama birileri hata yapar bundan nemalanmaya çalışırsa biz yenisini ve çok daha iyisini, şeffafını kurarız. Gölbaşı Belediyesi’nin spor kulübüyle yasal olarak bir göbek bağı yok. Birileri basında spor kulübünü savunuyormuş gibi görünüyor” açıklamasında bulunmuştu

Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

YÖNETİM DEĞİŞECEK

Yakup Odabaşı’nın açıklamalarına cevap veren kulüp başkanı İbrahim Karagöz kulübün 5 milyon 600 bin civarında borcu olduğunu ve bu borcun çoğunluğunun hoca ve sporcuların alacakları olduğunu vurguladı.

Karagöz; “Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nden belediye isminin kalkması kimseye bir şey kazandırmaz. Belediye Spor Kulübü’dür ve böyle devam etmesi hem Gölbaşı için hem bizler için doğru olandır. Bizim buradaki hedefimiz birilerine cevap vermek, birileriyle karşı karşıya gelmek değil bizim hedefimiz Gölbaşı Spor Kulübü’nü daha yukarılara taşımak ve bu sporculara sahip çıkmak. Bu açıklamayı bunun için yapıyoruz. Bizim tek gayemiz sporcuların ve hocaların alacaklarının ödenmesi. Onun dışında bizim kulüpte kalmak gibi bir hedefimiz yok. Makam sevdalısı olan bir yönetim değiliz.” dedi.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş