Gölgen Bengü, Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı ve en sevilen Yeşilçam filmleri arasında yer alan 'Meraklı Köfteci' filmindeki rolüyle tanınan ünlü bir oyuncu ve akademisyendir. Peki, Gölgen Bengü kaç yaşında, eşi kim ve son hali nasıl? İşte detaylar...

Gölgen Bengü Nereli?

Gölgen Bengü, 1 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 'de yüksek lisansını tamamladı ve Clemson University'de doktorasını yaparak akademik kariyerinde önemli bir yer edindi.

Gölgen Bengü Nerede?

Şu anda New Jersey Teknoloji Enstitüsü'nde makine ve endüstri mühendisliği bölümünde doçent olarak görev yapmaktadır.

Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir? Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir?

Gölgen Bengü Kaç Yaşında?

10 Ocak 1955 doğumlu olan Gölgen Bengü, 2024 yılı itibarıyla 69 yaşındadır. Bengü, akademik kariyerine devam ederken, aynı zamanda geçmişteki oyunculuk başarılarıyla da hafızalarda yer etmektedir.

Gölgen Bengü Eşi

Gölgen Bengü, şu anda bekardır. Ünlü oyuncunun geçmişte evlilik yapıp yapmadığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Gölgen Bengü Çocuğu Var mı?

Gölgen Bengü'nümn çocuğu olup olmadığı da bilinmemektedir. Ayrıca, Bengü'nün kardeşi Bilgen Bengü, 70'lerde popüler olan Cici Kızlar grubunun üyesidir ve müzik dünyasında da adından söz ettirmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni