Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, sürpriz hamileliği ve evliliğiyle son dönemde adından söz ettirmeyi başardı. Vuslateri, geçriğimiz günlerde bebeğini de kucağına aldı. Pek çok kişi, "Gonca Vuslateri'nin eşi kimdir?" sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Gonca Vuslateri'nin Eşi Kimdir?

Gonca Vuslateri, uzun süre bebeğinin babasını paylaşmamış ve bu nedenle pek çok spekülasyon yapılmıştır. Ancak geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında eşi Levent Yaşar ile bir fotoğraf paylaşarak, bebeğinin babasını ve eşini ilk kez tanıtmıştır. Sessiz sedasız bir şekilde gerçekleştirdiği evliliği ile ilgili olarak şu ifadeleri aktarmıştır:

"Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu... En çok kadınların, sakın karıştırılmasın kadınların linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani... Sessizce dağılabiliriz."

Gonca Vuslateri'nin Eşi Levent Yaşar Kimdir?

Levent Yaşar, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin eşidir ve kameralar önünde olmayan, 40’lı yaşlarında olduğu düşünülen bir isimdir. Ankaralı olan Levent Yaşar, özel hayatını medyadan uzak tutmayı tercih etmektedir.

Levent Yaşar Ne İş Yapıyor?

Gonca Vuslateri’nin eşi Levent Yaşar, devlet memurudur ve sanat dünyasından tamamen uzak bir meslek hayatı sürdürmektedir. Gonca Vuslateri, eşinin mesleği hakkında şunları söylemiştir:

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

"Levent devlet memuru, benim sektörümden hayatımdan çok uzakta bir yerde. O kadar mutluyuz ki, dışarıdan sektörden olmayan biriyle olmanın verdiği bir huzur var."

Gonca Vuslateri'nin Bebeği Doğdu Mu?

Sosyal medyada sık sık hamilelik pozları paylaşan Gonca Vuslateri, yakın zamanda bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

Gonca Vuslateri'nin Eski Eşi Kimdir?

Gonca Vuslateri’nin özel hayatına dair diğer bir merak konusu ise eski eşidir. İlk evliliğini 2015 yılında Edip Burak Ertuğan ile yurt dışında yapan Vuslateri, 2018 yılında boşanmıştır.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da doğmuştur ve 37 yaşındadır. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro eğitimi almış ve kariyerine 1998 yılında Ruhsar adlı diziyle başlamıştır. Aliye, Küçük Sırlar ve Yalan Dünya gibi birçok başarılı yapımda yer almıştır. Aynı zamanda birçok ödüle layık görülmüş olan Vuslateri, başarılı kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni