Sezona umut verici bir başlangıç yapan Göztepe, ilk 6 hafta boyunca 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çekmişti. İlk maçlarda Antalyaspor'la golsüz, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe, Bodrum FK karşısında 2-0, Kayserispor karşısında ise 3-0 galip gelerek zirve yarışında iddialı olduğunu göstermişti. Ancak, Samsunspor karşısında alınan mağlubiyetle birlikte İzmir ekibi, bu sezonki ilk yenilgisini tatmış oldu.

3-1'den Geriye Dönüldü

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Göztepe, 3-1 öne geçmesine rağmen bu avantajını koruyamayarak sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Maç sonrası Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, takımının 1 puanı bile hak etmediğini belirten açıklamalarda bulundu. İzmir ekibi, skoru koruyamamasıyla hayal kırıklığı yaratırken, ilk yenilgisini de bu mücadelede almış oldu.

Isaac Solet’in Sağlık Durumu Korkuttu

Maçın ilk dakikalarında rakibiyle hava topu mücadelesine giren Isaac Solet, aldığı darbeyle yerde kaldı ve kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Fransız oyuncu, bir süre gözetim altında tutuldu. Neyse ki yapılan kontrollerin ardından durumu iyi olan 23 yaşındaki futbolcu, doktorların onayıyla taburcu edildi. Solet, aynı gün akşam saatlerinde takım arkadaşlarıyla birlikte İzmir'e döndü.

Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı