Gazeteci ve sunucu Nagehan Alçı ile televizyoncu ve spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, 3 Ekim Salı günü anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırdı. Mahkeme çıkışında yan yana poz veren çift, boşanmanın ardından birbirleri aleyhine çarpıcı iddialarda bulundu. Özellikle Nagehan Alçı'nın konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

"Fiziksel Şiddet ve Hakaretler Gördüm"

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan fiziksel şiddet gördüğünü ilk kez açıkladı. Katıldığı programda Alçı, “Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu,” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalarıyla Alçı, Kütahyalı'nın kendisine uyguladığı şiddeti ve mali baskıyı kamuoyuna duyurdu.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

"Kazandığım Parayı İlk Günden Elimden Alıyordu"

Alçı, Kütahyalı'nın, kazandığı parayı sürekli kontrol altında tuttuğunu belirtti. Sosyal medya hesabından da eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Alçı, “Rasim, benim kazandığım parayı ilk günden elimden alıyordu,” dedi.

"Herkese Borçlu"

Alçı, eski eşinin nafaka ödemediğini de belirterek, “Rasim hukuk tanımaz. Nafaka ödemiyor. Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık,” şeklinde konuştu.

"Çocuklarıma Beni Kötü Gösteren Videolar İzletirdi"

Nagehan Alçı, Kütahyalı'nın çocuklarına kendisini kötü göstermeye çalıştığını da anlattı. Bir keresinde, Kütahyalı’nın  Alçı'dan bir şey istemesi ve yaptıramaması sonucu neler yaptığını anlatarak  "Çok kızmıştı. Hiç unutmuyorum ve ortamdan kaçmıştım. Geri geldiğimde çocukları televizyon karşısına oturtturmuş ve benim yıllar önceki bir videomu açmış. Rasim'le evlenmeden önce gazetecilik yaptığı için arada televizyon programlarına katılıyordum. Benim böyle kötü göründüğüm bir yayını bulmuş. Şu halimden 3-4 kilo fazlayım ve çok da özenli giyinmediğim için yorgun ve paspal göründüğüm bir yayın. Onu çocuklara açmış ve beni parmağıyla göstererek 'Çocuklar işte anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Onu ben yarattım'  ifadeleriyle yaşadığı travmatik deneyimi paylaştı.

Muhabir: Haber Bülteni