Güdül’de kandın girişimciliği konusunda örnek kuruluşlardan biri olan Güneyce Kadın Kooperatifi üyelerine Güdül Belediyesi’nden müjde geldi.

31 Mart yerel seçimlerinden CHP’den belediye başkanı seçilen Mehmet Doğanay, Güneyce mahallesini ziyaretinde mahallede faaliyet gösteren kadın kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Kooperatif üyelerinin taleplerini dinleyen Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay destek sözü verdi.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Güdül Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından ziyaretle ilgili detayları paylaşan Mehmet Doğanay paylaşımında şu mesajları verdi:

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Doğanay mahallemizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatifini ziyarette bulunarak kooperatif üyelerinin istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Doğanay, “Kadınlarımızın emeği ve üretkenliği bizler için çok kıymetli. Sizlerin yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Birlikte daha güçlü ve üretken bir toplum için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Daha önce Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kooperatifi ziyaret etmiş ve destek sözü vermişti.

Muhabir: Sevda Ecem