Ekonomi

Güncel döviz kuru 5 Temmuz: Dolar, Euro ne kadar, kaç TL?

Günlük dolar kuru canlı takip etmek isteyenler için, bugün dolar ne kadar oldu ve kaç TL soruları sıkça araştırılıyor. 5 Temmuz 2024 itibariyle dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu sorulara yanıt aranıyor. Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasının ardından doların ne kadar olduğu merak ediliyor. 5 Temmuz itibariyle dolar ne kadar oldu, kaç TL ve dolar, altın ve euro ne kadar? İşte detaylar...

Abone Ol

Vatandaşlar tarafından doların ne kadar olduğu ve bir doların kaç TL olduğu sık sık araştırılıyor. 5" Temmuz itibariyle dolar ne kadar oldu?" ve döviz kuru canlı takip konuları yoğun ilgi görüyor. Yeni ekonomi yönetimi, ilk faiz kararında sert bir artış yaptı. Peki, bu faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu, kaç TL? Dolar, altın ve euro 2024 yılında ne kadar oldu? İşte bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Dolar/TL Kaç TL?

Dolar/TL, güne artışla başlamasının ardından 32,7110 seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi ise düşüş eğilimini sürdürüyor. ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri, yatırımcıların odağında bulunuyor. Fed'in politika adımlarına ilişkin belirsizlikler ise sürüyor.

Euro/TL Kaç TL?

Euro/TL, yüzde 0,4'lük bir yükselişle 35,4330 seviyelerinden işlem görüyor.

Sterlin/TL Ne Kadar?

Sterlin/TL ise yüzde 0,3 primle 41,8110 seviyesinden satılıyor.

Güncel Döviz Kuru 

Ekonomik gelişmeler ve yeni faiz kararları, döviz kurları üzerinde doğrudan etkili oluyor. Bu nedenle, döviz kurlarını anlık olarak takip etmek, yatırımcılar ve vatandaşlar için büyük önem taşıyor. 2024 yılı itibariyle döviz kurlarındaki dalgalanmalar, ekonomi politikaları ve küresel gelişmeler doğrultusunda şekilleniyor.