Yaşam

Haberimizden sonra ışıl ışıl oldu

Haberimizden sonra Keçiören’deki üst geçit ışıl ışıl aydınlığa kavuştu ve vatandaşlar artık gönül rahatlığıyla bu üstgeçidi kullanmaya başladı.

Abone Ol

Türkiye'nin en büyük ilçelerinin başında gelen Ankara Keçiören İlçesi'nde önemli bir trafik yoğunluğuna sahip olan Fatih Caddesi üzerindeki tek üst geçit olma özelliğini taşıyan Öğretmen Ali Rıza Akkan Üstgeçidi geçen günlerde yaptığımız haberli gündeme gelmişti. Özellikle üst geçidin bakımsızlığı, güvensizliği, içinde ve çevresindeki biriken çöpler ve içilen alkol şişeleri insanları rahatsız ediyordu. Bunu haber yapmamızın ardından başta Keçiören Belediyesi olmak üzere yetkili birimler harekete geçti ve ilk olarak Keçiören'deki Öğretmen Ali Rıza Akkan Üstgeçidi'nin akşam yanmayan ışıkları tamir edildi.


KAMU YARARINA HABERCİLİK

Kamu yararına haberciliği ilke edinen haymanagazetesi.org'un haberinden sonra akşamları bu üst geçit ışıl ışıl aydınlığa kavuştu ve karanlıktan ötürü üst geçidi kullanmak istemeyen vatandaşlar artık gönül rahatlığıyla bu üstgeçidi kullanmaya başladı. Başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlar güven içinde üstgeçidi kullanmaya başladı. Bu sorunun bir nedeni de üstgeçidin akşamları karanlığa boğulmasından ötürü alkol alanların, bazı zararlı madde kullananların uğrak yeri olmasaydı. Aydınlatma sistemi sorunu çözüldükten sonra burada bu tür zararlı maddelerin kullanımının da olmayacağını, gerekli özenin gösterileceğini vatandaşlar bekliyor.