Pursaklar belediyesi Haberleri

pursaklar belediyesi haberleri ve güncel pursaklar belediyesi gelişmeleri, pursaklar belediyesi ile ilgili tüm video, pursaklar belediyesi fotoğrafları ve pursaklar belediyesi haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Yaşam

Pursaklar Belediyesi tarafından Endemik Vadi’deki Ata Bahçesi’nde ata tohumundan üretilen sebzeler, her sene olduğu gibi bu sene de hasat edildi.

Yaşam

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı PYM Tiyatro Atölyesi'nin sahnelediği 6 farklı tiyatro oyunu, sanatseverlerin büyük ilgisi ve beğenisiyle karşılandı. Devlet Tiyatroları Pursaklar...

Gündem

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin Zabıta Müdürlüğü ekiplerini makamında ağırlayarak Zabıta Haftasını kutladı.

Spor

Esnaf ve vatandaşlarla vakit geçirmeye büyük önem veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile...

Yaşam

Pursaklar Belediyesine bağlı PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Gündem

Pursaklar Belediyesi vatandaşlara hizmet yolunda kaliteyi en üst seviyeye yükseltmek adına hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Yaşam

Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda çocuklar, yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alıyor.

Yaşam

Pursaklar Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin çocukları ve öksüz, yetim çocuklara yönelik ücretsiz sünnet için kayıtları almaya başladı.

Eğitim

Avrupa Birliği Erasmus KA2 Yetişkin Eğitimi Projesi kapsamında Ankara’ya gelen Avrupalı heyet, Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde yürütülen kursları yerinden inceledi.

Yaşam

Pursaklar Belediyesi, kurban kesmek isteyen ancak kesim alınana gelemeyecek olan vatandaşlara yönelik ilginç bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.

Gündem

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda bayram hazırlıklarını tamamladı.