Zeka Haberleri

zeka haberleri ve güncel zeka gelişmeleri, zeka ile ilgili tüm video, zeka fotoğrafları ve zeka haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Gündem
Eğitim

Rektör Necdet Ünüvar, üniversitenin hemen her fakültesine giderek Yükseköğretim Kalite Kurulu kalite çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Eğitim

Ankara Üniversitesi, yapay zeka alanındaki çalışmalarını daha ileriye taşımak amacıyla "Yapay Zeka Enstitüsü"nü kurduğunu duyurdu.

Yaşam

Rüyada bilim insanı görmek, genellikle bilgiye olan derin merakı ve keşfetme isteğini simgeler.

Eğitim

Ankara Kalkınma Ajansı, kadınların yetenek kazanımı ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla ücretsiz "Yapay Zeka Araçları Eğitimi" düzenliyor.

Teknoloji

Apple, WWDC 2024 etkinliği kapsamında yeni iOS 18 güncellemesini tanıttı. Bu güncelleme, yapay zeka odaklı özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, iOS...

Ekonomi

OSTİM Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, 2024 yılı bitirme projelerini büyük bir heyecanla sergiledi.

Sağlık

Ünlü beslenme uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, beyin sağlığını destekleyen ve zeka gelişimine katkı sağlayan bir kahvaltı tarifi sundu. Karatay,...

Ekonomi

Yapay zeka sektörünün lideri konumundaki Cerebrum Tech firması Cere Insight yazılımı ile kişiye özel yapay zeka robotu üretmeyi başardı.