Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor

Türkiye’nin ilk özel üniversitesi Bilkent Üniversitesi bünyesindeki Bilkent Teknokent’te faaliyet gösteren Cerebrum Tech firması yapay zeka alanında çığır açacak projelere imza atıyor.

Firma son olarak Cere Insight yazılımı ile kişiye özel yapay zeka robotu üretmeyi başardı. Şirketten yapılan açıklamada yeni uygulama konusunda şöyle denildi:

“Cere Insight ile isteğiniz doğrultusunda, kod yazmadan kendi benzersiz Chatbot’unuzu oluşturun. Cere Insight ile dünya çapındaki profesyonellere verilerinin tüm potansiyelini açığa çıkarmaları konusunda destek olur.

Yalnızca karmaşık veri modellerini ayırt etmekle kalmaz, aynı zamanda eyleme dönüştürülebilir içgörüler de verir. Benzersiz bir güvenilirlik ile akıllıca kararlar vermenizi sağlar. Kullanıcı dostu arayüzü, zahmetsiz kurulum sağlar ve sizi en az çabayla veri odaklı doğruluğa götürür. Cere Insight veri kullanımınıza yeni bir boyut getiriyor.”

YAPAY ZEKA SEKTÖRÜNÜN LİDERİ

Cerebrum Tech firması teknolojik yeniliğin ön saflarında yer alıyor ve çeşitli sektörlerde çığır açan çözümler sağlamak için yapay zekanın gücünden yararlanan yapay zeka sektöründe lider bir oyuncu konumunda.

Uzmanlardan oluşan özel bir ekip ve son teknoloji makine öğrenimi algoritmalarıyla, doğal dil işleme, bilgisayarla görme ve tahmine dayalı analitik dahil olmak üzere son teknoloji yapay zeka uygulamaları geliştiriyor.

Yapay zeka çözümleri, işletmeleri operasyonları optimize etme, müşteri deneyimlerini geliştirme ve giderek daha dijital hale gelen bir dünyada büyüme ve verimlilik için yeni fırsatların kilidini açma konusunda güçlendiriyor.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş