Eğitim

Hacettepe Üniversitesi izmarite savaş açtı

Üniversitenin Gönüllülük Topluluğu, Beytepe Kütüphanesi önüne yeni izmarit kutuları yerleştirdi.

Abone Ol

Ankara’nın sayılı üniversitelerinden biri olan Hacettepe Üniversitesi bünyesinde oluşturulan öğrenci toplulukları sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine imza atmaya devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yer aldığı Gönüllülük Topluluğu da önemli bir projeye imza attı. Sigara izmaritlerine savaş açan topluluk “izmaritsiz kampüs” sloganıyla yeni bir farkındalık hareketi başlattı.

Hacettepe Üniversitesi Gönüllülük Topluluğu, Sürdürülebilir Yerleşkeler Koordinatörlüğü ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Onarım Atölyesinin katkılarıyla farkındalık oluşturmak için Beytepe Kütüphanesi önüne yeni izmarit kutusu yerleştirildi.

İZMARİTSİZ KAMPÜS PROJESİ

Topluluktan yapılan açıklamada “izmaritsiz Kampüs adı altında başlattığımız bu proje ile kampüsümüzde çevre temizliğini sağlamak ve izmaritlerin yere atılmasını engellemek amacıyla harekete geçtik. Eğlenceli seçenekler sunan kutularımız ile siz değerli Hacettepelilerin de desteğiyle kampüsümüzü daha temiz ve sürdürülebilir bir hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Oy ver konsepti ile hazırlanan izmarit kutularımızda oy kullanarak hem eğlenebilir hem de kampüsümüzü temiz tutmaya katkıda bulunabilirsiniz.

Hadi Hacettepe, oyunu kullan ve kampüsümüzü birlikte güzelleştirelim” denildi.