Özel hayatı ve cesur sahne kostümleriyle sürekli gündemde olan Hadise, bu defa oyunculuk dersleri almaya başladı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi için anlaşma sağlayan Hadise'nin partneri, genç ve yetenekli oyuncu İlhan Şen olacaktı.

DİZİDEN AYRILDI

Ancak iddialara göre, Hadise ile partner olacağı duyurulan yakışıklı oyuncu, projeden çekilerek aynı dönemde teklif edilen bir yabancı dijital projeyi kabul etti.

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

İŞTE HADİSE'NİN PARTNERİ OLACAK O İSİM!

Önümüzdeki hafta çekimlerine başlanması planlanan dizide Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma ve Hadise'nin hayat vereceği Ceren karakterlerinin eğlenceli ve romantik hikayesi anlatılacak. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrol karakterlerinden Mert rolünü ise Serhat Teoman oynayacak. Teoman, son olarak Ayça Ayşin Turan ile “Sevmek Yüzünden” filminde başrolü paylaşmıştı.

Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk’ün kaleme aldığı 8 bölümlük dizi İstanbul’da çekilecek. Dizide Seda Bakan'ın partneri olarak ise Şükrü Özyıldız rol alacak.

ALACAĞI ÜCRET...

Hadise, bu dizi için 10 milyon lira karşılığında anlaşma yaptı. Şu sıralar oyunculuk dersleri almaya başlayan Hadise'yi, yakın arkadaşı Seda Bakan'ın bu projeye ikna ettiği öne sürüldü.

Muhabir: Haber Bülteni