Kim Kimdir Nereli

Hakan Gedikli kimdir? Eski Emlak Konut Genel Başkanı kimdir?

Emlak Konut GYO A.Ş.'nin yeni genel müdürü Yasir Yılmaz oldu. Bunun üzerine vatandaşlar, eski genel müdürlerden Hakan Gedikli'nin hayatını ve kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Hakan Gedikli kimdir? İşte detaylar...

Abone Ol

Emlak Konut GYO A.Ş.'nin yeni genel müdürü Yasir Yılmaz oldu. Bunun üzerine vatandaşlar, eski genel müdürlerden Hakan Gedikli'nin hayatını ve kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Hakan Gedikli kimdir? İşte detaylar...

Hakan Gedikli Kimdir?

Hakan Gedikli, 1975 yılında Trabzon'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi’nde tamamladıktan sonra, 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha sonra Okan Üniversitesi'nde Kentsel Dönüşüm alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Hakan Gedikli'nin profesyonel kariyeri, 2000-2006 yılları arasında Sultanbeyli Belediyesi'nde çeşitli pozisyonlarda çalışmasıyla başlamıştır. Bu süreçte belediyede önemli görevler üstlenmiştir.

Emlak Konut Eski Genel Müdürleri

2006 yılında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Emlak Konut GYO) bünyesine katılan Gedikli, burada önemli görevlerde bulunmuştur. 2006-2018 yılları arasında sırasıyla Etüd Proje Müdürü, Emlak ve Planlama Müdürü, Emlak ve Planlama Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Bu süreçte gayrimenkul değerleme ve proje yönetimi konularında uzmanlaşmıştır.

Hakan Gedikli Görevden Alındı

2018 yılında, Emlak Konut GYO'nun eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasının ardından, Hakan Gedikli 16 Temmuz 2018 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başlamıştır. Bu görevde, şirketin stratejik planlaması ve yönetiminden sorumlu olmuştur.

Hakan Gedikli Yeni Görevi

Hakan Gedikli, Emlak Konut GYO'daki görevlerinin yanı sıra, Bahçeşehir Ispartakule 532/1 Site Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır. Ayrıca, Emlak Konut Spor Kulübü'nün 14 yaş altı basketbol branşında çalışmalarını sürdüren kulübün başkanlığını da yapmaktadır.

Gedikli, gayrimenkul değerleme ve kentsel dönüşüm konularında uzman bir isimdir.