Necdet Yılmaz, dün sabah saat 06.00'da Yalıkavak Mahallesi'ndeki evinde yaşamını yitirdi. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Yılmaz için bugün öğle namazının ardından Yalıkavak Merkez Camii'nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene, oğlu Hakan Yılmaz, ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, senarist ve yönetmen Gani Müjde, Yılmaz ailesi ve birçok seveni katıldı.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Duygusal Anlar

Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Cenaze namazı öncesinde Necdet Yılmaz için helallik alındı ve ardından kılınan namazın sonrasında Sandıma Mezarlığı'na defnedildi.

Hakan Yılmaz'ın Açıklamaları

Büyük bir üzüntü yaşayan Hakan Yılmaz, "Babamız uzun süredir rahatsızdı ve biraz yatağa bağımlıydı. Bekliyorduk, ama çok acı çekmeden huzur içinde aramızdan ayrıldı. İnşallah mekanı cennet olur. Ona huzur, bize hasret kaldı. Haberi çekimdeyken aldım ve hemen buraya geldim" dedi.

Necmi Yapıcı'nın Anıları

Oyuncu Necmi Yapıcı ise "Necdet amcayı 25 yıldır tanıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeydi, uzun zamandır rahatsızdı. Mekanı cennet olsun. Hayat böyle bir şey, yaşlılığa ya da gençliğe bakmıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA