"Maria" filmi, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Pablo Larraín üstlenirken, Haluk Bilginer Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotel Sokratis Onassis rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.  filmin başrollerinden birini üstlenen Angelina Jolie ise galada tüm gözleri üzerine çekti.

Haluk Bilginer Neden Galaya Katılmadı?

Haluk Bilginer'in galaya katılmama sebebi ise eski eşi Zuhal Olcay ile oynadığı "Kel Diva" oyununun Avrupa turnesi hazırlıkları. Bilginer, filmin galasında ve basın toplantısında yer almazken, Zuhal Olcay ile birlikte sahneye çıkacakları oyun için hazırlıklarını sürdürüyor. "Kel Diva" oyunu, 14 Eylül’de Duisburg, 15 Eylül’de Frankfurt, 17 Eylül’de Berlin, 18 Eylül’de Stuttgart, 19 Eylül’de Mannheim ve 21 Eylül’de Paris’te sahnelenecek.

"Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu "Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu

Jolie Kırmızı Halıda Yalnızdı

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde "Maria" filminin galasında kırmızı halıda tek başına yürüdü. Sarı saçları ve şık kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Jolie, galada büyük ilgi topladı. Netflix tarafından yayın hakları satın alınan "Maria" filmi, şimdiden büyük bir izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor.

Muhabir: Haber Bülteni