Yaşam

Hastanede öldü sanılan kadın yeniden dirildi! Öbür dünya deneyimini böyle anlattı…

24 yaşındaki Mariandree Cardenas, şiddetli bir astım krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı ve komaya girdi. Bir süre sonra ailesine öldüğü bildirildi. Ancak yapılan müdahaleler sonucu tekrar hayata döndü. Cardenas, bir anda kendini başka bir yerde bulduğunu belirtti. İşte detaylar...

Abone Ol

Grafik tasarımcısı Cardenas, ölüm döşeğinde Tanrı ile üç saat geçirdiğini iddia ediyor. Evde çalıştığı sırada nefes almakta zorlandığını fark eden Cardenas, astım krizine girdi. Yardım çağırmak için annesine ve kardeşine mesaj attı, ancak onlar geldiğinde Cardenas baygındı. Hemen hastaneye kaldırıldı ve komaya girdi.

“BAŞKA BİR YERDE BELİRDİM”

Cardenas, komadan uyandıktan sonra öbür dünyayı deneyimlediğini belirterek,

"Artık neredeyse hiçbir şey duyamıyordum ve vücudum artık tepki vermiyordu. Duyduğum son şey bir hemşirenin veya doktorun 'bizi terk etti' ifadesini söylemesiydi. Ve göz açıp kapayıncaya kadar Dünya'da olmayı bıraktım ve başka bir yerde belirdim."

dedi.

“SADECE ZİHİNLERİYLE İLETİŞİM KURUYORLARDI”

Işıkla dolu bir ortamda sadece zihinleriyle iletişim kuran insanlarla dolu bir yerde olduğunu söyleyen Cardenas,

"Işıkla dolu ama güneşsiz, aysız, yıldızsız bir yerde belirdim, daha önce hiç görmediğim yiyeceklerle dolu uzun bir masada oturuyordum, artık insan bedeni olmayan, ışık varlıkları olan insanlarla doluydu. Hiç kimse birbirleriyle sesiyle değil, zihniyle konuşuyordu. Ben de böyle iletişim kuruyordum ama benim için normaldi çünkü benim için her zaman oraya aittim. Geçmiş hayatımı, ailemi ya da Dünya'yı hatırlamıyordum, benim için bunların hiçbiri hiç var olmamıştı."

diye anlattı.

“TANRI BANA GERİ DÖNMEMİ SÖYLEDİ”

Tüm ışık varlıklarının kendisinin bir parçası olduğunu iddia eden Cardenas,

"Tüm o ışık varlıklarına karşı en büyük sevgiyi deneyimledim, hepsinin benim bir parçam olduğunu ve benim de onların bir parçası olduğumu hissettim. Karşımda Tanrı oturuyordu. Tanrı olduğunu biliyordum çünkü o en büyük ışıktı, tüm yeri aydınlatan oydu, yüzünü göremiyordum ama güldüğünü biliyordum. Geçmiş hayatımı hatırlamadığım için henüz geldiğimi fark etmesem de gelişimi kutladık. Tanrı ayağa kalktı ve beni aldı, beni diğer varlıklardan ayırdı ve bana geri dönmem gerektiğini söyledi, anlamadım ve eğer ayrılmak istemiyorsam ona nereye ve neden diye sordum. Benim için cennette üç saatti ama Dünya'da üç gündü. Bir gün sonra eve uygun dinlenme ve bakımla gidebildim"

ifadelerini kullandı.