Haymana Kaymakamı Osman Sak ve Belediye Başkanı Levent Koç, Aysima Bebek Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'na katılacak takımların temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, turnuvaya katılacak mahalle takımlarının talepleri ve beklentileri dinlendi.

Belediye Başkanı Levent Koç, toplantıda yaptığı konuşmada, "Mahalleler arası futbol turnuvası, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına önemli bir etkinliktir. Sporun bir araya getirici gücünü kullanarak, gençlerimizi ve mahalle sakinlerimizi sporun pozitif enerjisiyle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı 15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı

Turnuvaya katılacak mahallelerin temsilcileri de, belediye yöneticilerine teşekkür ederek desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalleler adına başarı dileklerini ileten temsilciler, turnuvanın dostluk ve spor ruhu içinde geçmesini temenni ettiler.

Aysima Bebek Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Haymana'da sosyal etkileşimi artırmak ve gençler arasında sporun yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Muhabir: Dursun Erkılıç