Belediye Başkanı Levent Koç’un en önemli projelerinden biri olan elektrik direkleri yenileme çalışmasının tamamlanmasıyla Haymana daha aydınlık bir görüntüye kavuştu.

Haymana, Belediye Başkanı Koç'un öncülüğünde hayata geçirilen elektrik direkleri yenileme projesi ile görsel estetiğini yeniliyor. Ankara Caddesi üzerindeki orta refüjde bulunan 76 adet eski elektrik direği, yeni ve şık alüminyum dekoratif led 105 watt armatürlü direklerle değiştiriliyor. 10 metre uzunluğundaki direklerde, Haymana Belediyesi ve Son Kale Haymana'nın logoları yer alıyor.

Gebze'de katliam var: 45 hayvan iğneyle öldürülüp çöp konteynırına atıldı Gebze'de katliam var: 45 hayvan iğneyle öldürülüp çöp konteynırına atıldı

A7E62F94 F548 407B 99Db Eb45F7508713 (1)-1

Enerji Tasarrufu ve Şıklık Bir Arada

Haymana’nın girişinden itibaren yerleştirilecek olan yeni elektrik direkleri, sadece estetik bir görünüm sunmakla kalmayacak, aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayacak. Tamamen LED özellikli olan bu direkler, ilçenin hem görünümünü güzelleştirecek hem de enerji maliyetlerini düşürecek.

Belediye Bütçesine Yük Olmadan

Projenin maliyeti, Haymana’daki oteller, esnaflar ve diğer sponsorlardan sağlanan destekle karşılanıyor. Bu sayede, Belediye bütçesine herhangi bir yük getirilmeden önemli bir iyileştirme gerçekleştiriliyor. Haymana'nın yeni elektrik direkleri, hem estetik hem de ekonomik açıdan ilçeye büyük katkı sağlayacak.

Koç “Hayalimiz Aydınlık Bir Haymana’ydı”

Geceleri karanlığa gömülmemiş aydınlık bir Haymana hayal ettiklerini bu amaçla projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Levent Koç “Karşılaştığımız bazı engeller vatandaşımıza verdiğimiz bu sözü biraz geç yerine getirmemize sebep oldu.  O engelleri aştık. Çok kısa bir sürede elektrik direklerimizi yeniledik. Yeni elektrik direklerimiz estetik anlamda turistik bir ilçeye yakıştı. Gerek vatandaşlarımız gerekse ilçemize gelen misafirlerimiz daha aydınlık bir Haymana’yla karşılaşacaklar. Vatandaşımızdan da çok güzel çok olumlu geri dönüşler aldık. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: Haber Merkezi